neděle 15. ledna 2017

~ Knižní výzva 2017 ~


Je tu nový rok a s ním i nová knižní výzva! Nedalo mi to a stejně jako v loňském roce jsem se rozhodla, do ní zapojit. Jedná se již o několikátý ročník a jako vždy ji pořádá Ells. Není to nic složitého, jde jen o to, určit si počet knih, které hodláte za rok 2017 přečíst a pak se ze všech sil snažit toto číslo pokořit. Já jsem v minulém roce, bohužel, úspěšná nebyla. Z padesáti knih, které jsem si určila přečíst, jsem jich přečetla pouze 48. Výzva je ale od toho, aby nás donutila překonávat sama sebe a tak si letos opět stanovuji cíl 50 knih a budu věřit, že tentokrát tuto metu pokořím. Budu se snažit tento článek pravidelně aktualizovat, aby bylo na první pohled jasné, jak si právě vedu. Pokud se k nám chcete připojit, rozhodně není pozdě! Výzva přeci trvá až do konce roku a my máme za sebou teprve půlku ledna! Pravidla a podrobnosti najdete na blogu u Ells. A pozor! Letos se můžete zúčastnit i pokud nemáte svůj blog! Stačí, když se přidáte k FB skupině Knižní výzva 2017! No a teď už mi nezbývá nic jiného, než popřát všem zúčastněným krásné počtení a hlavně šťastnou ruku při výběru knih! ;o)

Katniss



~ Moje osobní výzva ~




1) Skrytá těla ***
( Caroline Kepnes )

2) Papírová města ****
( John Green )

3) Yorrân - Psanec *****
( Jan Dobšenský )

4 komentáře:

  1. Já si dala limit 50. Sice minulý rok 72 ale to letos prostě nedám :D Uařekla jsem se číst výhradně ve vlaku a v Brně, jinak mám v plánu samé výlety a procházky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No páni, 72? Jsem vážně hodně pomalý čtenář... Nebo to je prostě jen tím, že chodím do práce... :-D Tak tu padesátku pokoříme společně! A na výlet či procházku bychom taky mohli někdy vyrazit spolu, pokud mě vezmeš / vezmete do party! ;-)

      Vymazat
  2. Také se na výzvu chystám a také na tu padesátkovou metu :D Snad... Určitě ji pokoříme! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji pokoříme! Letos bude dobrý rok! Cítím to v kostech! ;o) :oD
      Přeji krásné čtení a dobrou ruku při volbě knih! :o)

      Vymazat