sobota 28. května 2016

Netradiční recenzní unboxing


Nakladatelství MOBA, kterému tímto ještě jednou moc děkuji, opět nabídlo recenzentům pár svých žhavých novinek. Tentokrát mne ale nezaujala beletrie ( jako většinou ), nýbrž kniha, jejíž žánr čtu opravdu jen sporadicky. Když se ale jedná o východní léčitelství a medicínu, zbystřím! Jde tedy o knihu Tajemství čínského léčitelství a už po prvním, zběžném, prolistování vám mohu říci, že se mi bude líbit! Psaní této recenze bude asi trochu náročnější ( chci spoustu věcí z knihy vyzkoušet ), ale už se na to neskutečně těším!!!















ANOTACE
Na rozdíl od západní medicíny preferuje tradiční čínská medicína při léčení člověka celostní pojetí. Autorka představuje tuto metodu a pomáhá čtenáři, aby se naučil porozumět vlastnímu tělu, aby rychleji a lépe rozpoznal symptomy nemoci. Učí přitom ovládání teorie pěti prvků a rovněž umění mírného a přirozeného uzdravování...


Katniss

8 komentářů:

  1. Pane jo, ta kniha vypadá dobře jak obálkou tak názvem.
    Já jsem zatím četla pouze jednu knihu v tomto stylu - a ta se mi stylem psaním nelíbila, tak jsem po žádné jiné nehmátla. Ale tato vypadá opravdu zajímavě!
    Rozhodně se těším na recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kniha opravdu vypadá skvěle i ve skutečnosti. Jsem na ni moc zvědavá a k recenzi určitě přiložím i několik fotografií... Snad se pak bude líbit... :-)

      Vymazat
  2. Knížka vypadá opravdu zajímavě :) Docela ráda bych si o tom početla :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Zjistila jsem, že je to již několikáté vydání, což také svědčí o její kvalitě a oblíbenosti! Pokud budeš mít příležitost, určitě do ní nakoukni! Myslím, že to stojí za to! ;-)

      Vymazat
  3. Tak to vypadá hodně dobře ! :) Těším se na recenzi :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to tak vidím, měla bych si s tou recenzí pospíšit! ;-) Taky se měj krásně!

      Vymazat
  4. taky mi dnes prisla a na prvni pohled jsem taky spokojena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji dnes ukazovala mamce ( ona se v těchto věcech trochu vyzná ) a ta říkala, že je tam spousta věcí, které zná a ví, že fungují! Takže už teď vím, že je to kniha, které mohu důvěřovat a to je zrovna v tomto případě, hodně důležité... :-) Jsem zvědavá, jak se bude líbit a zamlouvat tobě!

      Vymazat