čtvrtek 3. března 2016

Rozbalování, aneb další nové knihy...


Ahoj všichni!
Rozhodla jsem se, že už nebudu dělat to, co skoro všichni ostatní knihomolové... A to omezovat se v nákupu nových knih. Stejně to nikdy nedodržím! Myslím, že není správné mít výčitky z toho, že si koupíte něco tak úžasného, jako jsou knihy. Právě naopak, jsem na sebe hrdá za to, že peníze neutrácím za povrchní a zbytečné věci a investuji je do toho, co má ( alespoň pro mne ) opravdovou hodnotu!

A co z tohoto mého prohlášení vyplývá? Rozbalovací články budou nejspíš častěji a Knižní přehlídky budou hodně bohaté! Tedy pokud mi to finance dovolí... No a teď se společně pojďme podívat, co že mi to přišlo tentokrát...










Na třetí díl trilogie čistý jsem už netrpělivě čekala delší dobu a samozřejmě jsem ho musela mít hned, jakmile se objevil na pultech knihkupectví...





Miluji film Čokoláda a co bych to byla za knihomola, kdybych si nepřečetla knižní předlohu! Pořídila jsem si tedy knihu Čokoláda domů a jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že po ní následují ještě dva díly! A co osud nechtěl, ten druhý zrovna měli ve výprodeji! No a pak to nekupte!!!






Kniha Dutý drahokam mne zaujala již dávno, ale nechtělo se mi utrácet za první díl série, která se u nás s největší pravděpodobností nevydá celá. Ovšem ve chvíli, kdy se objevila ve výprodeji za 19Kč!!! jsem měla jasno...






Možná jsem trochu ujetá ale vždy se mi líbilo téma: milostný vztah zralá žena / mladý kluk. Jak v knihách, tak i ve filmu. Kniha Království nevinnosti přesně toto téma nabízí, no a já prostě nedokázala odolat!







A jako poslední tu mám jednu, ne docela knižní, záležitost a tou je tento naprosto dokonalý zápisník Flexies. Nepatří sice mezi nejlevnější, ale já se do něj prostě zamilovala! A už teď vím, že si brzy pořídím ( nejeden ) další!










Doufám, že se vám můj výběr knih líbil a určitě mi napište, pokud jste některou z těchto knih četli, nebo se na to třeba chystáte. Zda jsem vás náhodou na některou z nich nalákala, nebo třeba to, jestli máte stejnou "úchylku" na různé zápisníky ( stejně jako já ). Mějte se krásně!

Katniss

9 komentářů:

  1. Traviči ze země Caux se mi moc líbily :-). Je to úplně jiný svět :). A pořídila sis krásné kousky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! ;-) Jsem na Traviče dost zvědavá, ohromně se mi líbí celkové zpracování té knihy, někdo si na ní dal opravdu záležet...

      Vymazat
    2. Je to takové milé čtení :). Přítel mi je kupoval v Levných knihách někdy před dvěma lety :).

      Vymazat
  2. Ani já nevěděla, že Čokoláda má další dva díly...dej vědět jaký druhý díl byl.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se k jeho přečtení dostanu co nejdříve, už se na něj těším. Pak určitě napíšu nějakou recenzi... ;-)

      Vymazat
  3. Já ani nevěděla, že čokoláda má druhý díl, to jsou mi ale novinky :D:D Už vím co si zase půjčím od své drahé švagrové :D:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce má i třetí díl! ;-) A už tu na tebe oba čekají... :-*

      Vymazat
  4. Zápisník mám taky, a ne jeden ;) Je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsem na něj narazila zrovna u tebe na blogu, Luci! ;-) Takže Ti tímto děkuji za inspiraci! :-D

      Vymazat