středa 25. listopadu 2015

Narozeninová soutěž




Zdravím všechny milovníky knih! Katčina bibliotheka dnes slaví své první narozeniny! A jak jinak se slaví knižní narozeniny, než soutěží o nějakou tu pěknou knihu?



Soutěž bude probíhat ode dneška 25. 11. 2015 až do pátku 11. 12. 2015 do 23:59 hodin. Vítěze vyhlásím v neděli 13. 12. 2015. Pokud se mi nepřihlásí do 72 hodin od přijetí vítězného e-mailu, vylosuji nového šťastlivce. Soutěž je určena pro ty, jež mají doručovací adresu v ČR.

Budu moc ráda, když se připojíte k mým pravidelným čtenářům (konečně už je tu ta možnost) a dáte mi tak najevo, že se vám mé snažení alespoň trochu líbí. Ale rozhodně to není podmínka pro účast v soutěži!

A o co že to budeme soutěžit? Mám tu pro vás překrásnou fantasy knihu. Jejím autorem je velmi milý, stále ještě mladý, muž Roman Troják. Obálku nakreslil výjimečný, občasný malíř, Miroslav Fišar. Jako malý bonus vás bude uvnitř čekat věnování a podpis autora! Sama tuto knihu vlastním a mám ji moc ráda. Doufám, že si najde místo nejenom ve vaší knihovně, ale i ve vašem srdci!


ČARODĚJNICE - PŘÍBĚH SRDCE


10 komentářů:

  1. Tak to gratuluji k prvnímu roku :-D A přeji ještě spoustu dalších...

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší k narozeninám... :o) A spousty dalších blogerských let. ,o)

    A pokud mohu ještě k tomu nápadu, co bys na blogu mohla vylepšit, tak... Jsem asi jediná milovnice knižních spoilerů na internetu. XD Ano, je to barbarské, přímo ďábelské, ale kdybys tu měla takové články s nejtajnějšími tajemstvími samotných knih, zřejmě bych ti postavila totem a začala tě uctívat. XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že to není špatný nápad. Já milovnice spoilerů rozhodně nejsem, ale takových jako ty je možná víc... Uvidíme, možná se do toho příští rok pustím! ;-) Rozhodně děkuji za typ!

      Vymazat
    2. Uvidíme tedy, co mi příští rok přinese. :o)) Není zač. ,o)

      Vymazat
  3. Pořádně blogové narozeniny oslav! :) Jinak mě úplně nadchla ta obálka. V první chvíli jsem si myslela, že je to nějaký zimní pohled. Opravdu moc povedená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Oslavuji soutěží a každý nový soutěžící je pro mne takovým malým dárečkem! ;-) Osobně znám pána, který obálku této knihy maloval a musím říci, že každé jeho dílo je mistrovský kousek. Bohužel mám pocit, že poslední roky už nemaluje, je to velká škoda... :-(

      Vymazat
    2. Tak to je fakt škoda. Ráda bych si prohlídla i nějaký jeho další díla...

      Vymazat