čtvrtek 1. října 2015

Rozbalování





Je tu nový měsíc, tak mne napadlo přijít také s něčím novým... 
Rozbalování knižních balíčků rozhodně není žádnou novinkou, ale já se tu do toho pouštím poprvé. Sešly se mi rovnou tři balíčky, tak jsem si řekla, že se s vámi o svou radost podělím a doufám, že vás tento foto článek alespoň trochu potěší. Já totiž tuze ráda koukám jaké knihy si kdo pořídil a nechávám se inspirovat. A možná, právě teď, inspiruji já některé z vás.





Tak tady jsou. Jeden balíček z Dobrých knih, druhý z bazaru na Databázi knih a ve třetím se ukrývá recenzní výtisk od nakladatelství MOBA!
































Už se moc těším, až se do některé z nich začtu, jsem si jistá, že budou všechny naprosto skvělé! Četli jste některou z nich? Nebo se na to chystáte? Zaujala vás některá? Určitě mi to napište, budu moc ráda!

Katniss

8 komentářů:

  1. Moc pěkné přírůstky :) Četla jsem jenom Janu Eyrovou, k maturitě, a mile mě překvapila :) Chystám se číst Všechny malé zázraky, tahle knížka mě láká :) Přeju ti hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Já Janu Eyrovou nečetla a všude slýchám, že mile překvapila. Asi proto jsem se ji rozhodla vyzkoušet. Všechny malé zázraky už jsem chtěla ve chvíli, kdy jsem se dozvěděla, že vyšly v originále, ale neumím anglicky, tak jsem si musela počkat. Věřím, že to bude nádherné čtení a ta obálka je prostě dokonalá!!! ;-) Stojí za to ji mít i jenom na ozdobení poličky! :-)

      Vymazat
  2. Skvělé kousky :) J. Eyrovou jsem četla už před mnoha lety a asi ji brzy zase opráším...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí! ;-) Já budu číst Janu Eyrovou poprvé a moc se na ni těším...

      Vymazat
  3. Krásné knižní přírůstky. :) Všechny malé zázraky mi přišly včera a celkemmě láká i Erebos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci!
      Myslím, že Erebos bude stát za to, obě další knihy, které u nás od Ursuly vyšly, už jsem četla a byly skvělé, takže beru Erebos jako takovou sázku na jistotu. :-) A jsem moc zvědavá jak se ti budou líbit Všechny malé zázraky, sama jsem na ně moc zvědavá!

      Vymazat
  4. Krásné knížky, Erebos za mě mohu jen doporučit. Byla to skvělá knížka, která mě hned od začátku vtáhla do děje a to i přes to, že počítačové hry moc nehraju. Jsem zvědavá co na něj budeš říkat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím teď dočítat resty z knihovny, ale chtěla bych se na Erebos vrhnout co možná nejdříve. A recenzi samozřejmě spáchám taky, tak pak můžeš kouknout... ;-)

      Vymazat